Viljuškari Beograd

Viljuškari Beograd
apex-tehniks-viljuskari

Apex tehniks

Beograd, Zemun, Zire Adamovića 16 +381 11 4078920
PRODAJA I SERVIS VILJUŠKARA BEOGRAD APEX TEHNIKS.
Apex Tehniks doo je specijalizovana za dostavu i servis lake i HEservisAVY DUTY profesionalne magacincke tehnike i opreme proizvedene u Japanu i Evropi, poznate po svojim niskim eksploatacionim troškovima i opšte poznatoj izdržljivosti pri svakakvim uslovima eksploatacije.
Apex service posluje na teritoriji sopstvenog logističkog i servisnog centra površine 24 000 m 2 koji se nalaze u Plovdivu, Bugarska i sa godišnjim prihodom iznad 25 000 000 evra servis je izrastao u distributera broj 1 za profesionalnu magacinsku opremu za Istočnu Evropu.
Apex service Srbija, nudi pun spektar proizvoda nove generacije, ekonomičnih viljuškara za unutrašnji prostor magacina i fabrika, i profesionalne sisteme stalaža za magacine i logističke centre na otvorenom i zatvorenom prostoru, koji su proizvedeni u Japanu i u Evropi.
Cenovnik
servis-beli-viljuskari

Servis Beli

Beograd, +381 63 7796943
VILJUŠKARI BEOGRAD SERVIS BELI.
Servis BELI iza sebe ima dugogodišnju tradiciju, koja se gradi radom, kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu.
Tokom tog vremena stekli smo veliko iskustvo vezano za servis i remont viljuškara pogonjenih dizel, elektro ili plinskim motorima.
Servis BELI se bavi prodajom generalno remontovanih viljuškara koji predstavljaju idealan izbor za mala i srednja preduzeća kojima je ulaganje u nov viljuškar prevelika investicija.
Cenovnik
inter-hermes-trade-viljuskari

Inter hermes trade

Beograd, Zemun, Ugrinovački put 169N +381 11 3774975
VILJUŠKARI BEOGRAD INTER HERMES TRADE INTER HERMES TRADE je danas, pre svega prepoznatljiv na tržištu kao jedinstvena firma u Srbiji koja u fokusu ima specijalne gume, namenjene industriji i građevini.
Naš prodajni tim redovno posećuje klijente na terenu, uvažavajući njihove potrebe za radom mašina po smenama, vrsti podloge i uslovima rada, kontroliše potrošnju guma i daje preporuku za najekonomičnijim rešenjima iz palete proizvoda.
Cenovnik
Viljuškari-2
Viljuškari su motorna industrijska vozila koja se koriste za podizanje i transport materijala. Savremeni viljuškar razvijen je tokom dvadesetih godina od strane raznih kompanija uključujući Clark i Yale & Towne Manufactoring. Viljuškari su od tada postali nezamanjiv deo opreme u proizvodnim pogonima i skladištima. Jedan od najznačajnijih delova pri tansportu i skladištenju robe su njen utovar i istovar. Za utovar, istovar i transport robe unutar skladišta najčešće se koriste viljuškari. Služe za transport većih komadnih tereta, manjih komadnih tereta na paletama i rasutog tereta u sanducima ili korpama. U slučaju viljuškara uspelo se da se pomoću jednog sredstva objedine manipulativne i transportne aktivnosti. Primarna funkcija je manipulacija, a transportna je sekundarna. Cilj je da se pri njihovom radu ostvari što više operacija raznih rukovanja teretom, uz što manje angažovanje na funkciji samog transporta. Kovencionalna konstrukcija viljuškara je primarno prilagođena za rad sa kompaktnim jedinicama u obliku palete ili kontejnera. U poslednje vreme se kao kriterijum za podelu viljuškara prema konstrukciji koristi položaj tereta u odnosu na bazu viljuškara.
Back to Top